I Just Love Good Smelling People

I Just Love Good Smelling People ataupun Saya hanya sukakan Insan yang Berbau Wangi. Catchy kan perkataan ini . Sedap disebut, seronok di dengar dan menarik sekali. Jadi bersempena dengan Project Alpha Season 2 yang bakal disiarkan bulan April nanti, saya ingin menulis berkenaan tajuk ini.

I Just Love Good Smelling People too. Saya sukakan orang/Insan yang berbau wangi juga.Siapa ye? Bagi saya ,tentulah ,tak lain dan tak bukan :

Isteriku dan Anak Kesayanganku

I Just Love Good Smelling people. Rasanya sudah tentu Isteriku dan Anakku Love Good Smelling people juga kan? Jadi, kenalah ada give and take. Di sini, aku ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan terimakasih kepada ‘Si DIA’ yang telah memudahkan kehidupanku sejak tahun lepas bagi memudahkan proses mewangikan diriku ini.Hik3. Jimat wang, jimat belanja dan menyenangkan kehidupan. SI DIA yang dimaksudkan adalah :

Adidas Action 3 dan Koleksi Barangan Adidas
Terima Kasih kepada Project Alpha Season 1 blogging Contest dan penaja-penaja terutamanya Adidas Action 3 . Inilah testimoni aku dan isteri berkenaan produk Adidas Action 3 ini :
1)Kanister Deodorant Adidas – Perghh,memang best dipakai.Senang,sembur je di ketiak dan bukan main wangi lagi. Siap isteri pun suka, kalau time aku tak sembur dia boleh perasan, kenapa kurang wangi ni?Abang tak pakai deodorant Adidas tu ke?Hik3,kantoi.So, my wife pun Just Love Good Smelling People.
2)2 In 1 Hair Body and Shampoo – Memang mengujakan. Bukan setakat sabun, siap ada shampoo lagi, tapi adushh, ini kena catu.Dek kerana isteriku terlalu sayangkan produk ini, produk ini hanya boleh digunakan ketika pergi bercuti /khas untuk bercuti saja.Oh, satu lagi, Adidas, produk yang warna hijau ni susah la nak cari di pasaran, asyik habis je?Dah terjah Carrefour, Jusco, dan cam-cam lagi.Asyik takde/habis.Tolong tambah stok ye.
3)Gym Vibes – Ini untuk wanita.Wife aku pernah guna. Sabun mandi untuk wanita, memang wangi dan I Like It.Semakin wangi isteriku yang memang dah wangi.  I Just Love Good Smelling People.
4)Minyak Wangi – Memang wangi juga. Aku nak guna tapi kena marah dek Isteri lagi . “Habiskan minyak wangi Polo abang dulu, baru ble guna”. Lepas ni taknak beli Polo pun takpe.Sayang suka bau minyak wangi Adidas ini”.
Tak lupa juga, si DIA ini :

Deodorant Adidas Action 3 , kecil-kecil cili padi, terbaik punya
Memang mengancam dan mengujakan. Walaupun kecil, baunya semerbak. Satu pantun untuk Adidas :
Adidas Action 3 Deodorant aku suka
Isteri suka aku pun gembira
I Just Love Good Smelling People like myself sudah semestinya
Anda pula bagaimana pula?

Adidas Action 3 Deodorant mengujakan
Produk yang lain tak sempat nak guna lagi, kena catu juga. Hik3, namun aku pasti ianya pasti mengujakan juga. Cukup untuk setahun stok itu.
Inilah yang buat aku teruja untuk join Project Alpha Blogging Contest Season 2 pula. Hadiahnya mesti lagi lumayan dengan lebih banyak penaja bersama.
Namun, jangan risau. Projek Alpha Blogging Contest Season 2 bakal muncul tak lama lagi dengan hadiah daripada Adidas Action 3 turut ditawarkan juga rasanya .Jadi, marilah sama-sama menyaksikan Projek Alpha Season 2 yang mengujakan ini sambil join Contestnya sekali.Manatau, ada rezeki anda pula?Tuah Ayam Nampak di Kaki, Tuah Manusia siapa yang tahu.

Untuk maklumat lebih lanjut,bolehla layari laman web http://projectalpha.com.my/ ataupun laman rasmi Facebook Project Alpha Season 2 di :

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “I Just Love Good Smelling People

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.