Happy Birthday Melromeo

Salam dari eyriqazz. Walaupun agak terlambat rasanya, saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan :

Happy Birthday Melromeo
Siapa Melromeo ni ?Rasanya tak perlulah saya bercerita pasal dia lagi. Namun, bagi sesiapa yang rasanya kurang kenal dengan bloggers yang cukup popular ini terutamanya di kalangan bloggers baru dan tengah meningkat naik, bolehla refer kepada entry ini :
Ataupun, bolehla singgah di blognya : Melromeo
Selamat Hari Lahir Melz yang ke 20-an. Agak-agak berapa ya?Aku rasa, mungkin 23-25 kot. Hak3, main teka jer Melz. Jadi di kesempatan ini, eyriqazz wishkan Melz :
1) Semoga panjang umur, murah rezeki, senyum dan ceria selalu.
2)Semoga Melz terus success di dunia blog dan terus menjadi inspirasi buat bloggers-bloggers yang lain termasukla saya.
3)Semoga Melz berjaya memikat gadis pilihan Melz itu. Siapa ye? Adakah Cik Epal, Miss Lolly, Rina Salleh, Ajwin Ajeera, ataupun Lisa Surihani? Yangtu ,korang kenalah tanya Melz sendiri.Dah nama pun Romeo, mestilah ramai peminat. Nak kahwin nanti jangan lupa jemput saya ye?
Adakah Cik Epal yang akan menjadi Pilihan Melz?
Tak lupa juga, di kesempatan ini Eyriqazz ingin mengucapkan terima kasih buat Melz :
1)Membantu memperbaiki mutu blog ini. Sebelum mengenali Melz, nak cecah 200 sehari pun payah. Sekarangni, terus-terang walaupun takdelah banyak, at least 300 sehari memang tiada masalah. Terima Kasih Melz, sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan?
2)Buat header blog saya dan menolong dalam pembikinan blog hosting dan domain baru saya . Hak3, lambat lagi kot , sekarang masih belajar ngan Melz. Saya tidak mahu tergesa-gesa, takut yang dikejar tak dapat, yang dikendung berciciran. Biarlah saya dengan rentak sendiri.
3)Menjemput saya menjadi penulis jemputan di InfoKami . Terima Kasih. Cuma, masih tercari-cari apa yang boleh dikongsi disana kerana saya ni menulis pun rojak punya entry.Ikutkan apa yang terasa di hati.
4)Dan banyak lagi yang tak mampu untuk diluahkan dengan kata-kata dan perkataan.
Tidak lengkap kalau tidak berpantun buat Melz :
Selamat Hari Lahir buat Melromeo pujaan ramai
Orangnya hensem tinggi lampai
Perangai cool dan santai
Banyak ilmu dikongsi sungguhlah pandai
Melromeo , penulisanmu menjadi inspirasi bloggers di luar sana
Tidak lokek ilmu dan mudah mesra
Sekali singgah terus tergoda
Ilmu apa yang Melz pakai ajarlah saya juga.
Last but not least, terimakasih buat Melz.Teruskan usaha dan saya akan terus menyokongmu. Andalah blogger yang telah banyak mengubah dan membantu blogger-blogger lain di luar sana.
P/s : Anda sudah wishkan buat Melz?
P/s/s : Apa pula pandangan anda pasal Melromeo? Bagi saya, kalau tak singgah sehari blognya walaupun tidak mengomen, rasanya macam lain macam saja hari itu. Ilmu guna-guna blog apa yang Melz pakai ye? Hik3,gurau je Melz….
P/s/s/s :Agak-agak, siapa gadis pilihan Melromeo ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Happy Birthday Melromeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.