Gelagat Alisya

Nurul Alisya Ilyani nama diberi
Puteri Kesayangan kami sudahla pasti
Keletahnya mencuit hati
Penyeri hidup suami isteri
Entry  Yang Mana Satu, Pilihan Kalbu dirujuk . Jadi, melalui komen, entry ini yang dipilih. Selepas ini, terjah. Siapakah yang bakal diterjah? Tunggu. Berbalik semula kepada Puteriku , Alisya :
Usaha tangga Kejayaan
Yey, jumpa juga
Mama, stokin Alisya ni Mama dah basuh blom?
Busyuknya Bau Stokin Papa!!
Jeli ni Auntie Sumijelly yang kasi
Terima kasih Auntie Sumi Alisya suka
Kenapa rasa tawar je ni?
Comel tak Alisya senyum?
Senyuman Alisya Penyeri keluarga
Penat bekerja terasa lega
Aku terhibur hati gembira
 Alhamdulillah, Anugerah Tuhan tidak terhingga
Alisya Sudah Penat, Alisya tidur dulu ya
Jumpa lagi di lain masa
P/s :Seronok kan ada anak ? Dunia ini terasa begitu lengkap dan sempurna. Tidak lupa, kelahiran anak, dimurahkan rezeki, Alhamdulillah, hidup semakin selesa.
P/s/s : Siapa yang belum kahwin dan dah sampai tahap sepatutnya, cepat-cepatlah kahwin. Kahwin itu seronok. Anak itu penyejuk dan penyeri jiwa raga. Good Luck!!
P/s/s/s : Papa nak belanja Alisya shopping weekend nanti kerana “Papa Nuffnang cheque is on the way!”. Siapa nak join sekaki?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Gelagat Alisya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.