Eyriqazz di Friso Website?

Minggu lepas dapat e-mail yang mengujakan daripada Nuffnang. Tentang lamaran Friso Gold untuk satu entry eyriqazz beberapa bulan yang lepas. Katanya entry eyriqazz bakal muncul di Friso Gold Website.

Betulke Ni?
Oleh kerana internet slow, eyriqazz copy bulat-bulat e-mail tersebut :
Hi Eyriqazz,

Hope you’re doing well!

We’re glad to inform you that the good people at Dutch Lady found the blog post you submitted for the Nuffnang Friso Gold Family Day Out at http://mombloggersplanet.com/2339/curious-kids-need-to-be-tough-inside/ to be very interesting and well-written. Hence, they would be publishing your entry on the Friso website, with all due credit given to you as well.
We look forward to reading more blog posts like that in the future, and have a nice day! 🙂
 

Cheers,

Teoh Xinxian
Blogger Relations Executive

 

Komen : Punyalah teruja, namun bila tengok balik permalink itu, ianya bukan milik eyriqazz. Adushh,tersilap hantar rasanya. Link tersebut link pemenang@Kak Ros yang telah memenangi hadiah percutian ke Disneyland Hong Kong. Huhuhu, namun disebabkan eyriqazz ni blogger yang ingin tahu, dibalas kembali :

 
Dear Xin Xian,



I think you send to the wrong person. That post is not belong to me .I think it belong to Little Mama@Ros from Mombloggersplanet.

Tak sangka, tak sampai sejam dapat jawapan balas daripada Xin Xian @ Staff Nuffnang itu :

Hi Eyriqazz,


Haha sorry for the confusion, I sent the wrong link! Your post http://eyriqazz.blogspot.com/2010/01/nuffnang-friso-gold-family-day-out.html is indeed going to be published on the Friso website 🙂
Komen :Eh, link itu betul link eyriqazz tu. Betulke ni? Setahu eyriqazz pemenang post event Friso Gold jatuh kepada orang lain dan kenapa link eyriqazz pula yang bakal berada di website tersebut? Umm,apapun, eyriqazz terima je. Seronok juga dapat berkongsi dan tumpang glamour sekejap.
Hari ni dan beberapa hari lepas cuba check website tu : http://www.friso.com.my namun entry eyriqazz belum lagi keluar. Bila nak keluar ye?Teruja juga, yerlah first time dapat pelawaan camni. Ataupun adakah eyriqazz telah terkena e-mail hangit? Hik3,setakat ni e-mail Nuffnang takde lagi yang hangit. Namun, mungkin Nuffnang ingin membuat kejutan?
P/s :Jadi, tunggu dan saksikanlah kesudahannya nanti. Hak3, kalau terkena e-mail hangit pun apa salahnya. Bukan senang nak hangitkan eyriqazz ni. Muahahahaha.
P/s/s : Bestnya bercuti. Terengganu agak panas sekarang ni. Makin panas bila memory card kamera kena virus.Apa pandangan korang ?Adakah eyriqazz telah terkena e-mail hangit?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Eyriqazz di Friso Website?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.