Aku Sayang Kamu

Salam hujung minggu. Sambungan entry I Am Back .Terimakasih sekali lagi kepada semua peserta.Masih lagi mencari pemenang.Susah betul ingin membuat keputusan.Apapun aku sayang kamu semua yang menyertai Contest ku.Andalah pembakar semangat untuk saya terus maju dan berusaha.


I Love All The Feedback


Berbalik kepada Contest Terjah Eyriqazz Inilah feedback seterusnya yang diterima.Sebelum itu satu pantun dariku:


Terimakasih wahai peserta
Sokongan anda buat saya
Orang berbudi kita berbahasa
Tunggu saja habuan dari saya nanti-nanti ya


1) karakter blog : Design blog yang simple.

Reply : Terima Kasih.


2) Bijak ekploitasi isu kritikal secara tricky

Reply : Hik3, pelbagaikan entry dan serlahkan kelebihan.


3)Strategi marketing yang bijak

Reply : Umm,pernah ambil subjek Marketing masa kat uni. Cuba-cuba aplikasikan mana yang terdaya.


4)Isi entry yang ringkas dan santai

Reply : Terima kasih . Ishh, rasa cam nak tulis blog tiap-tiap jam je pula.

Terima kasih kepada Mas Putri

5)Kenapa agaknya beliau mengadakan contest terjah menerjah ni ye?? Hurmm, mungkin beliau juga suka terjah orang laen. BUKTINYA?? Banyak entry2 beliau yang sudah menerjah blog.
Reply : Memang suka terjah. Berkongsi blog-blog di luar sana dan pandangan peribadi.

Terima kasih kepada Amir

6)1. Nick name yang digunakannya..GTO…masa kecik kecik dolu, memang cerita ni ibu follow…so ini antara sebab ibu follow this blog …mula mula jarang masuk , lama lama best la pulak jengah sekejap…
Reply :Memang minat sangat citer GTO. yang kartun, berkali2 khatam.Yang normal,byk kali juga layan.Namun ,sedih juga,lakonan Takashi yang lain tak sempat nak layan atas kesibukan + tak tau nak cari CD di mana.Any suggestion?Puas dah eyriqazz mencari.
7)Sejak akhir akhir ni …dia suka menerjah blog blog yang famous amous…membuatkan ibu tertarik…rajin betul en Eyriqaz ini…
Reply :Hik3.Dah lama tak terjah blog famous  amous. Teringin juga nak terjah Kennysia, Aznil Nawawi dan lain-lain lagi. Nanti kan la ye?
8)Aktiviti pantun memantunnya yang sangat ibu suka..spontan aje…Kalau suruh ibu berpantun …entah apa la yang keluar…kih kih kih
Reply : Pantun itu budaya melayu. Kalau kita tak cuba kekalkan, siapa lagi ya?
9)Blog yang sempoi dan bersahaja…I like …tulis ikut apa yang kita rasa…mempunyai gaya penulisannya tersendiri …tulsannya “hidup “
Reply : Lain padang, lain belalang. Setiap orang ada kelebihan tersendiri.
10)5. Rajin betul join aktiviti Nuffnang…sangat bagus…ibu salute
Reply :Sangat rajin kerana Nuffnang sangat best.I Love Nuffnang. Akan terus setia bersama Nuffnang.
Terimakasih kepada Tifa
P/s :Terima Kasih Semua.Aku Sayang Kamu. Apa pula pandangan anda, Sayangtak pengomen/penerjah blog anda?
P/s/s :Lebih byk blog yang aku diterjah.Oh ya,ingin bertanya,adakah segmen terjahku telah membuatkan eyriqazz lari dari landasannya?Komen anda amat diperlukan?If yes,mungkin perlu kurangkan menerjah.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “Aku Sayang Kamu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.