Nasi Lemak Mas Hitam

Harini bangun lambat. Salam Maulidur Rasul untuk semua.Cuti camni, kalau pekena nasi lemak best juga.Aku pun apa lagi, pergilah singgah di Esso On The Run.Harap-harap belum habis lagi la nasi lemak di situ.Memang sedap nasi lemak kat situ.Best dan mengasyikkan.Hik3,sampai sana nasi baik la ada lagi.

Nasi Lemak Bungkus
Sedap, berpatutan pulak tu.RM1.20 sahaja.Berbaloi-baloi .Tambah pula bila breakfast dan pekena :
Mangga Mas Hitam
Sedap, mangga Mas Hitam ni memang favourite aku cuma mangga ni bermusim.Sekejap ada,sekejap takde.Cam chipsmore pula.Nasib baik pi pasar semalam ada mangga ni.Fuhh,best dan puas hati bfast arini.Petang ni nak temankan isteri pergi shopping.Hik3, wanita,memang tak larikan dari shopping?Sebagai suami, kita gembirakanlah hati mereka selagi mampu dan terdaya.Mestilah ada give and take kan?
P/s :Siapa join paintball besok?Dah bersedia untuk ditembah oleh GTO yang tak pernah main paintball?Hik3…
P/s/s : Cuti best kan?Ehh,kalau pi Jom Heboh agak-agak ramai tak orang?Plan nak pi Ahad ni.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

18 thoughts on “Nasi Lemak Mas Hitam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.