Di mana ada kemahuan, Di situ ada jalan

Ingatkan nak update pasal Gathering di The Mines harini.Namun,atas sebab tak dapat dielakkan,tak sempat nak buat entry.Tup2,dah ngantuk la pula.Huhuhu,jadi arini aku hanya nak berpantun dan layan jiwang sorang-sorang.Hik3…Pasal Tips, terjah dan etc,next time ye?Layan pantun aku ni dulu…Muahahaha…

Ngantuknya Aku!!
Ngantuknya aku sekarang ini
Baru balik dari Jusco sudah kusinggahi berkali-kali
Jusco Setiawangsa meriah sekali
Baru sampai dah ada orang menari-nari
Rasa sudah tua diri ini
Bila dipanggil pakcik oleh si Eni
Walhal usiaku belum mencecah 30 lagi
Aku terima, aku pasrah, aku nak bawa diri (hik3)
Rina Salleh comel sekali
Dengar cerita Bob dan Deydeck menaruh hati (hik3,acah dan gurau aje)
Namun,apakah dayanya diri
Rina Salleh sudah dimiliki
Takpelah,banyak lagi jejaki cantik untuk kamu kejari
Peribadi yang menarik ,hati yang baik,senyuman menawan sudahlah pasti
Maafkan yang lain ku tak sempat nak sebut kali ini
InsyaAllah,next entry akan muncul di sini
Rakan bloggers ku tak lupai
Susah senang sama dirasai
Ushh,ngantuknya hati ini
Pantun pun main hentam sendiri
Ussh,aku sudah mahu masuk tidur sekejap lagi
Lain kali aku update kembali
Dalam hidup banyak dugaan
Namun hidup perlu diteruskan
Inilah apa yang ingin ku katakan
Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Di mana ada kemahuan, Di situ ada jalan

Leave a Reply to rasp Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.