Contest Bersama Eyriqazz@Great Teacher Onizuka

Salam semua.Mood agak baik hari ini dan Cek Nuffnang pun dah on the way.Terima Kasih Nuffnang dan pembaca blog ini.Issh,Eyriqazz tak tamak,rezeki eloklah dikongsi-kongsi kan?Jadi kali ini , eyriqazz ingin menganjurkan Contest Ketiga yang diberi nama :

Terjah Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka (Credit pictures to Melz and JAI )

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

* Buat satu entry bertajuk ”Terjah Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka” dan link kan blog Eyriqazz di entry tersebut.

* Terjah la Eyriqazz cam Eyriqazz terjah blog-blog laintu.Ala,cam review blog la.Apapun gaya diterima.Be creative,nak memuji,mengutuk dan apa jua pun dibenarkan  agar Eyriqazz dapat memperbaiki mutu penulisan Eyriqazz.

*Sertakan sekali di segmen Terjah anda itu entry Eyriqazz (beserta dengan permalink) yang paling anda sukai/tidak sukai dan sebab-sebabnya.Tak perlu panjang pun takpe,satu perenggan pun jadi.I.e. Saya paling suka entry Eyriqazz pasal I Love Nuffnang (permalink ) kerana saya pun sayangkan Nuffnang dan Nuffnang mengujakan.
*Tag 3 orang atau lebih untuk menyertai contest ini.Namun,kalau dia tak join contest ni pun,penyertaan anda masih diterima.
* Tarikh tutup penyertaan adalah pada 28 Februari 2010… Pemenang akan diumumkan seminggu selepas itu.(Latest penyertaan akan diupdatekan di blog eyriqazz dari masa ke semasa)

* Last sekali, tinggalkan penyertaan/permalink blog anda dalam comment box entry nie ok…

Hadiah untuk contest ini:

* Hadiah 1 – Wang tunai RMXX + Voucher KFC/Pizza Hut bernilai RM10 + Blog anda akan diterjah Eyriqazz

* Hadiah 2 – Wang tunai RMXY + Voucher KFC/Pizza Hut bernilai RM10 + blog anda akan diterjah Eyriqazz

* Hadiah 3 – Wang tunai RMXZ + blog anda akan diterjah Eyriqazz

* Hadiah Saguhati  –  Blog anda akan diterjah Eyriqazz (3 hadiah saguhati ataupun lebih bergantung kepada penyertaan, 3 tersebut adalah untuk entry/penyertaan 1@7 (kalau menang hadiah utama,tak dptla hadiah saguhati), cabutan undi melalui http://random.org , dan pilihan penyertaan ke-x daripada Isteri)

P/s : Wang tunai itu dirahsiakan dulu jumlahnya(Yang pasti, XX,XY,XZ= >10)

P/s/s : Pemenang akan dipilih berdasarkan daya kreatif + entry yang paling membina nak memberi kesan mendalam ke atasku dalam berblog ini .
P/s/s/s : Selamat mencuba.Rezeki ada di mana-mana.Tepuk dada,tanya selera.Hik3…

UPDATED

Hadiah pertama actually nak tambah satu lagi hadiah iaitu voucher MOS(Ministry of Sound) di Sunway Pyramid bernilai RM100 namun voucher tu MIA (Missing in Action).Jadi,kalau jumpa voucher tu,eyriqazz akan update kembali.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

83 thoughts on “Contest Bersama Eyriqazz@Great Teacher Onizuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.