Bestnya Diurut Gadis Cantik

Pengalaman Mengurut yang mengujakan
Psst,psst,cerita ini untuk bacaan 18 tahun ke atas sahaja.Sesiapa yang bawah 18 bolehla tutup dan diminta tidak meneruskan membaca.Nanti anda mengalami mimpi yang mengujakan/basah-basah katil saya tidak mahu tanggung.
Pengalaman ini berlaku suatu ketika dahulu.Masa, tempat, dan tarikh dirahsiakan. Pada malam itu, sampailah di sebuah rumah urut yang terkenal di ibu kota.Terus dipinta tukang urut gadis yang paling cantik ketika itu. Tidak lama ketika itu, sampailah gadis yang begitu cantik itu. Gadis Thai jati, sangatlah cantik dan menawan.
Pengalaman itu begitu mengujakan. Memang pandai dia mengurut dan itulah antara urutan paling best pernah dirasakan. Urutan Thai pula tu, memang mengasyikkan  dan hampir terlelap dibuatnya. Masa berlalu begitu kejap sahaja dirasakan. Habis je mengurut, gadis itu bertanya, “Abang taknak tambah masa ke? ”. Tambah masa?, takpelah, dah nak balik ni, tapi kalau nak ambil gambar boleh? ”. Gadis urut tu menambah, boleh, apa salahnya. Tapi jangan postkan di Internet ye?”
Inilah pertama kali nak revealkan gambar gadis tersebut. Nak tengok ke? Oklah,untuk korang semua, kali ni je tau :
Bukan yang ni . Lebih Cantik dari ini
Bukan yang ni juga.Lagi-lagi cantik
Ehh, cantik sangat ke? Memang cantik, kalau aku tunjuk mesti korang jatuh hati. Oklah, untuk tidak menghampakan korang, Marilah aku perkenalkan gadis tersebut, dahla pandai mengurut, cantiknya mengalahkan Ratu Cantik Thailand. Inilah dia , gadis tersebut :
Amcam, Cuntak?
Hahaha,mari kita tengok siapa yang kena?Adakah bro JAI , Bean Moreno ataupun Aus yang masih mencari? . Hik3, cerita di atas adalah nukilanku dan melalui pembacaan ku semata-mata. By the way, selipar urut ni ku baru beli di Melaka sempena pergi melancong di sana :
Offer yang mengujakan( Action is better than word )
Testimonialku : Fuhh, sakit  tapi best dan syiokk. Mengujakan dan I Like It. Hik3, murah dan berpatutan. Berbaloi-baloi. Berjalan-jalan di Melaka pun rasa kurang lenguh skit berbanding selalu, namun baru je guna 2 tiga hari, tak ble la nak komen lebih kan?Nak tahu lebih lanjut pasal mengurut ni, bolehla tanya saudara JAI, Aus, dan juga Bean Moreno. Mereka memang arif bak2 mengurut ni. Hik3, gurau je bro.
Dan inilah hasilnya selepas diurut gadis cun @ selipar urut tersebut :
Berlubang-lubang kakiku
P/s : Hehehe,dah lama tak pi buat reflexologi. Memang best dan mengujakan especially yang kat Sabah, memang terror orang Sabah ni mengurut. Anda pula bagaimana? Best tak bila diurut? Aus, JAI, dan Bean Moreno, taknak kongsi story ke?Hik3…
P/s/s : Sebelum terlupa, minggu ni seperti dijanjikan/kalau tiada halangan , aku bakal menerjah Sepet, Ariffshah dan juga Kak Ina KL. Next weeknya pula, mungkin lebih ramai yang bakal diterjah. Terjah tetap terjah.

Comments

  1. ::cdot the dot:: says

    sya pnya la teruja nak tgk muka pompuan tuh…tetiba selipar tuh plak yg di tepek…potong stim btul!!!

  2. Nadia Yuna says

    eheheh.
    macam ayah nadia la
    ayah nadia pun ada pengurut cantik macam ni. cun ooooooo

    tapi nadia baru pijak sikit
    dah jerit mcm kene rotan
    sakitla

    hehehe

    =D

  3. Aus says

    hahahahak , aku terkena lagi .
    hahahaha.
    xpe2..
    aku akan kumpul pont nak terjah kau b4 end of february.
    hahaha..

    jgn lupe kontest..
    aku nk menang..
    hahaha..

  4. a kl citizen says

    wah saspen jugak nak tengok kecantikannya, rupanya ditipu bulat2…

    tapi urutan thai memang saya suka
    pernah diurut di Bangkok
    tapi pompuannya tak lah cantik sangat
    biasa je
    cuma urutannya memang best

  5. Redbloodsnow says

    wakakakaka..siot ko qazz. rupernyer siper tuh..kehkehkeh. zie pun ade seketui taw. sodap wooo di urut leh siper tuh

    😛

  6. says

    Perghh..dah lama tak urut badan bro..last sekali masa kecik-kecik buang angin sampai sekarang nie serik tak nak urut buang angin..hehehe..Baper pasang beli wehh..ada extra buat hadiah untuk contest amcam ahaks..ahaks

  7. kak ina kl says

    ehmm best tau kena urut…dulu suker urut kaki kat jakarta..murah giler..skrg tak nak lah..mahal giler..
    tengah kumpul point nak terjah kamu ni..tapi akak tunggu kamu punyer dululah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing