≡ Menu
Pengalaman Mengurut yang mengujakan
Psst,psst,cerita ini untuk bacaan 18 tahun ke atas sahaja.Sesiapa yang bawah 18 bolehla tutup dan diminta tidak meneruskan membaca.Nanti anda mengalami mimpi yang mengujakan/basah-basah katil saya tidak mahu tanggung.
Pengalaman ini berlaku suatu ketika dahulu.Masa, tempat, dan tarikh dirahsiakan. Pada malam itu, sampailah di sebuah rumah urut yang terkenal di ibu kota.Terus dipinta tukang urut gadis yang paling cantik ketika itu. Tidak lama ketika itu, sampailah gadis yang begitu cantik itu. Gadis Thai jati, sangatlah cantik dan menawan.
Pengalaman itu begitu mengujakan. Memang pandai dia mengurut dan itulah antara urutan paling best pernah dirasakan. Urutan Thai pula tu, memang mengasyikkan  dan hampir terlelap dibuatnya. Masa berlalu begitu kejap sahaja dirasakan. Habis je mengurut, gadis itu bertanya, “Abang taknak tambah masa ke? ”. Tambah masa?, takpelah, dah nak balik ni, tapi kalau nak ambil gambar boleh? ”. Gadis urut tu menambah, boleh, apa salahnya. Tapi jangan postkan di Internet ye?”
Inilah pertama kali nak revealkan gambar gadis tersebut. Nak tengok ke? Oklah,untuk korang semua, kali ni je tau :
Bukan yang ni . Lebih Cantik dari ini
Bukan yang ni juga.Lagi-lagi cantik
Ehh, cantik sangat ke? Memang cantik, kalau aku tunjuk mesti korang jatuh hati. Oklah, untuk tidak menghampakan korang, Marilah aku perkenalkan gadis tersebut, dahla pandai mengurut, cantiknya mengalahkan Ratu Cantik Thailand. Inilah dia , gadis tersebut :
Amcam, Cuntak?
Hahaha,mari kita tengok siapa yang kena?Adakah bro JAI , Bean Moreno ataupun Aus yang masih mencari? . Hik3, cerita di atas adalah nukilanku dan melalui pembacaan ku semata-mata. By the way, selipar urut ni ku baru beli di Melaka sempena pergi melancong di sana :
Offer yang mengujakan( Action is better than word )
Testimonialku : Fuhh, sakit  tapi best dan syiokk. Mengujakan dan I Like It. Hik3, murah dan berpatutan. Berbaloi-baloi. Berjalan-jalan di Melaka pun rasa kurang lenguh skit berbanding selalu, namun baru je guna 2 tiga hari, tak ble la nak komen lebih kan?Nak tahu lebih lanjut pasal mengurut ni, bolehla tanya saudara JAI, Aus, dan juga Bean Moreno. Mereka memang arif bak2 mengurut ni. Hik3, gurau je bro.
Dan inilah hasilnya selepas diurut gadis cun @ selipar urut tersebut :
Berlubang-lubang kakiku
P/s : Hehehe,dah lama tak pi buat reflexologi. Memang best dan mengujakan especially yang kat Sabah, memang terror orang Sabah ni mengurut. Anda pula bagaimana? Best tak bila diurut? Aus, JAI, dan Bean Moreno, taknak kongsi story ke?Hik3…
P/s/s : Sebelum terlupa, minggu ni seperti dijanjikan/kalau tiada halangan , aku bakal menerjah Sepet, Ariffshah dan juga Kak Ina KL. Next weeknya pula, mungkin lebih ramai yang bakal diterjah. Terjah tetap terjah.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Huda 16 February 2010, 4:28 pm

    haha..besar2 lubangnye
    mesti berat ni
    ekekeke..jz kiddin~

    Reply
  • cik EPAL 16 February 2010, 4:53 pm

    amboiiii urut urut pulakkkk. Terjah tak tinggal ye. bagus bagus.hehe :)

    Reply
  • izzahfarhana 16 February 2010, 5:05 pm

    haha dlu kecik2 suke maen ksot tu.sakit ah

    Reply
  • ::cdot the dot:: 16 February 2010, 5:11 pm

    sya pnya la teruja nak tgk muka pompuan tuh…tetiba selipar tuh plak yg di tepek…potong stim btul!!!

    Reply
  • BeaN MorENo 16 February 2010, 5:24 pm

    bro kasi terjah si aus biar die terbatuk2…hak2

    Reply
  • azaliahjsalleh 16 February 2010, 5:39 pm

    penah guna
    tp x thn sakit la

    Reply
  • mamashasha 16 February 2010, 6:02 pm

    bro…n3 kamooo sgt mengujakan…hehe gadis cantik yg itew kah????/mmg cun oooo……hehehe

    Reply
  • maslinamansor 16 February 2010, 9:30 pm

    hadoi…. hampir tertipu…

    Reply
  • Nadia Yuna 16 February 2010, 10:58 pm

    eheheh.
    macam ayah nadia la
    ayah nadia pun ada pengurut cantik macam ni. cun ooooooo

    tapi nadia baru pijak sikit
    dah jerit mcm kene rotan
    sakitla

    hehehe

    =D

    Reply
  • ween 16 February 2010, 11:08 pm

    HAHA. berdebar baca entry ni, rupanya. ciskek! :D

    Reply
  • Kancilbiru 17 February 2010, 12:04 am

    owh kasut tu best woo…tapi besar sangat ketulan dia tu…sakit aku rasa. aku suka selipar arwah tok aku dulu. yang getah dan ketulan dia kecik sket..

    Reply
  • Sharinginfoz 17 February 2010, 12:41 am

    hmmmmmm mesti hot topik ni……. sensasi gitu…..

    Workplace Romance????

    Datang Kerja Kul 10 Pagi????

    Reply
  • JAI 17 February 2010, 12:58 am

    Perghh..dah lama tak urut badan bro..last sekali masa kecik-kecik buang angin sampai sekarang nie serik tak nak urut buang angin..hehehe..Baper pasang beli wehh..ada extra buat hadiah untuk contest amcam ahaks..ahaks

    Reply
  • Kyuubi_85 17 February 2010, 1:44 am

    mantap titlenya… hampir tertipu aku… haha

    ingt gadis betul, rupanya selipar… :D

    Reply
  • Aus 17 February 2010, 1:50 am

    hahahahak , aku terkena lagi .
    hahahaha.
    xpe2..
    aku akan kumpul pont nak terjah kau b4 end of february.
    hahaha..

    jgn lupe kontest..
    aku nk menang..
    hahaha..

    Reply
  • ezzati 17 February 2010, 1:55 am

    aiyokkkkk…aku tertipuuuuuu

    Reply
  • cikTi 17 February 2010, 2:24 am

    kt umah ade dulu slipa nih,
    tp skrng ilang ntah k mana,.

    igtkan gadis cntik apo plk,.,.]
    kui3

    Reply
  • denaihati 17 February 2010, 2:37 am

    aku pun nak urut kaki juga lah…

    Reply
  • ZIANA ♥ FARREL 17 February 2010, 2:44 am

    bukan bean saja kena tipu…i pn!!huhuhu…

    Reply
  • Si budak Aboi 17 February 2010, 2:45 am

    hehehe..lawa2

    Reply
  • fikaryna 17 February 2010, 3:30 am

    hik2..berlubang2 kaki..mcm sarang apa pulak..huhu..

    Reply
  • a kl citizen 17 February 2010, 3:33 am

    wah saspen jugak nak tengok kecantikannya, rupanya ditipu bulat2…

    tapi urutan thai memang saya suka
    pernah diurut di Bangkok
    tapi pompuannya tak lah cantik sangat
    biasa je
    cuma urutannya memang best

    Reply
  • black_mel 17 February 2010, 4:10 am

    haha..ingatkn betul td….ader tempat urut best x?hehe..

    Reply
  • Bb Hussain 17 February 2010, 4:13 am

    cuma guna utk few minutes je..then surrender..sakit woo..

    Reply
  • rasp 17 February 2010, 4:23 am

    alamak ‘gadis’ nie kat umah i dah lama ko…
    sakit yg sodap…..

    Reply
  • Miss Marquis 17 February 2010, 4:23 am

    Mula-mula baca topik dah seram.
    Biar betul Great Teacher Onizuka kite ni. Ehehi.

    Reply
  • wawan 17 February 2010, 5:31 am

    p urut kat kerusi urut ogawa plak hat 3minit singgit tuuuu

    hehehehe

    Reply
  • Adya A. 17 February 2010, 6:23 am

    kalo nadia, memang xbrani nak gune selipar camtu… saket wooo

    Reply
  • Redbloodsnow 17 February 2010, 6:38 am

    wakakakaka..siot ko qazz. rupernyer siper tuh..kehkehkeh. zie pun ade seketui taw. sodap wooo di urut leh siper tuh

    :P

    Reply
  • onniey84 17 February 2010, 7:36 am

    ekekekkekeke..mmg cun lah selipar tu..
    dlu rajin gak pakai..sakit …rasa mcm tobat dahhh

    Reply
  • Fauzan Abdullah 17 February 2010, 8:03 am

    hahah..ptotlar famous sgt entry nie..hahah..siut r entry nie! :P

    Reply
  • NuRul 17 February 2010, 8:35 am

    apalah GTO ni ingat cantik mana pompuan tu hehehe.sabar jelah
    teruja i taw

    Reply
  • kak ina kl 17 February 2010, 10:01 am

    ehmm best tau kena urut…dulu suker urut kaki kat jakarta..murah giler..skrg tak nak lah..mahal giler..
    tengah kumpul point nak terjah kamu ni..tapi akak tunggu kamu punyer dululah..

    Reply
  • sayang 17 February 2010, 11:21 am

    cam sakit je gune bende alah tu ..

    Reply
  • arrizz 17 February 2010, 2:25 pm

    suspen bro..aku nak tau nama pmpn yg pkai shawl tue, ahax!

    Reply
  • TerunaGiler 17 February 2010, 3:01 pm

    sesekali gi urut layan awek spa syok gak..

    Reply
  • Muhammad Saiazuan Norhalik 8 November 2012, 1:42 pm

    just rm10 ek.. cheap.. compare thai massage, rm50 for 2 hour..

    Reply
  • bebeldotsorang 8 November 2012, 1:51 pm

    urut2 dgn awek mmg syiookkkk!! haha

    Reply
  • Myvitrd 8 November 2012, 2:21 pm

    Aku pernh urut kaki dkt sabah.. Memang terbaik bro.. Tp bukn gadis yg urut.. Cuma separuh gadis je.. He3

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »