Bestnya Diurut Gadis Cantik

by eyriqazz on 17 February 2010

in General

Pengalaman Mengurut yang mengujakan
Psst,psst,cerita ini untuk bacaan 18 tahun ke atas sahaja.Sesiapa yang bawah 18 bolehla tutup dan diminta tidak meneruskan membaca.Nanti anda mengalami mimpi yang mengujakan/basah-basah katil saya tidak mahu tanggung.
Pengalaman ini berlaku suatu ketika dahulu.Masa, tempat, dan tarikh dirahsiakan. Pada malam itu, sampailah di sebuah rumah urut yang terkenal di ibu kota.Terus dipinta tukang urut gadis yang paling cantik ketika itu. Tidak lama ketika itu, sampailah gadis yang begitu cantik itu. Gadis Thai jati, sangatlah cantik dan menawan.
Pengalaman itu begitu mengujakan. Memang pandai dia mengurut dan itulah antara urutan paling best pernah dirasakan. Urutan Thai pula tu, memang mengasyikkan  dan hampir terlelap dibuatnya. Masa berlalu begitu kejap sahaja dirasakan. Habis je mengurut, gadis itu bertanya, “Abang taknak tambah masa ke? ”. Tambah masa?, takpelah, dah nak balik ni, tapi kalau nak ambil gambar boleh? ”. Gadis urut tu menambah, boleh, apa salahnya. Tapi jangan postkan di Internet ye?”
Inilah pertama kali nak revealkan gambar gadis tersebut. Nak tengok ke? Oklah,untuk korang semua, kali ni je tau :
Bukan yang ni . Lebih Cantik dari ini
Bukan yang ni juga.Lagi-lagi cantik
Ehh, cantik sangat ke? Memang cantik, kalau aku tunjuk mesti korang jatuh hati. Oklah, untuk tidak menghampakan korang, Marilah aku perkenalkan gadis tersebut, dahla pandai mengurut, cantiknya mengalahkan Ratu Cantik Thailand. Inilah dia , gadis tersebut :
Amcam, Cuntak?
Hahaha,mari kita tengok siapa yang kena?Adakah bro JAI , Bean Moreno ataupun Aus yang masih mencari? . Hik3, cerita di atas adalah nukilanku dan melalui pembacaan ku semata-mata. By the way, selipar urut ni ku baru beli di Melaka sempena pergi melancong di sana :
Offer yang mengujakan( Action is better than word )
Testimonialku : Fuhh, sakit  tapi best dan syiokk. Mengujakan dan I Like It. Hik3, murah dan berpatutan. Berbaloi-baloi. Berjalan-jalan di Melaka pun rasa kurang lenguh skit berbanding selalu, namun baru je guna 2 tiga hari, tak ble la nak komen lebih kan?Nak tahu lebih lanjut pasal mengurut ni, bolehla tanya saudara JAI, Aus, dan juga Bean Moreno. Mereka memang arif bak2 mengurut ni. Hik3, gurau je bro.
Dan inilah hasilnya selepas diurut gadis cun @ selipar urut tersebut :
Berlubang-lubang kakiku
P/s : Hehehe,dah lama tak pi buat reflexologi. Memang best dan mengujakan especially yang kat Sabah, memang terror orang Sabah ni mengurut. Anda pula bagaimana? Best tak bila diurut? Aus, JAI, dan Bean Moreno, taknak kongsi story ke?Hik3…
P/s/s : Sebelum terlupa, minggu ni seperti dijanjikan/kalau tiada halangan , aku bakal menerjah Sepet, Ariffshah dan juga Kak Ina KL. Next weeknya pula, mungkin lebih ramai yang bakal diterjah. Terjah tetap terjah.
  • Huda 16 February 2010 at 4:28 pm

    haha..besar2 lubangnye
    mesti berat ni
    ekekeke..jz kiddin~

  • cik EPAL 16 February 2010 at 4:53 pm

    amboiiii urut urut pulakkkk. Terjah tak tinggal ye. bagus bagus.hehe :)

  • izzahfarhana 16 February 2010 at 5:05 pm

    haha dlu kecik2 suke maen ksot tu.sakit ah

  • ::cdot the dot:: 16 February 2010 at 5:11 pm

    sya pnya la teruja nak tgk muka pompuan tuh…tetiba selipar tuh plak yg di tepek…potong stim btul!!!

  • BeaN MorENo 16 February 2010 at 5:24 pm

    bro kasi terjah si aus biar die terbatuk2…hak2

  • azaliahjsalleh 16 February 2010 at 5:39 pm

    penah guna
    tp x thn sakit la

  • mamashasha 16 February 2010 at 6:02 pm

    bro…n3 kamooo sgt mengujakan…hehe gadis cantik yg itew kah????/mmg cun oooo……hehehe

  • maslinamansor 16 February 2010 at 9:30 pm

    hadoi…. hampir tertipu…

  • Nadia Yuna 16 February 2010 at 10:58 pm

    eheheh.
    macam ayah nadia la
    ayah nadia pun ada pengurut cantik macam ni. cun ooooooo

    tapi nadia baru pijak sikit
    dah jerit mcm kene rotan
    sakitla

    hehehe

    =D

  • ween 16 February 2010 at 11:08 pm

    HAHA. berdebar baca entry ni, rupanya. ciskek! :D

  • Kancilbiru 17 February 2010 at 12:04 am

    owh kasut tu best woo…tapi besar sangat ketulan dia tu…sakit aku rasa. aku suka selipar arwah tok aku dulu. yang getah dan ketulan dia kecik sket..

  • Sharinginfoz 17 February 2010 at 12:41 am

    hmmmmmm mesti hot topik ni……. sensasi gitu…..

    Workplace Romance????

    Datang Kerja Kul 10 Pagi????

  • JAI 17 February 2010 at 12:58 am

    Perghh..dah lama tak urut badan bro..last sekali masa kecik-kecik buang angin sampai sekarang nie serik tak nak urut buang angin..hehehe..Baper pasang beli wehh..ada extra buat hadiah untuk contest amcam ahaks..ahaks

  • Kyuubi_85 17 February 2010 at 1:44 am

    mantap titlenya… hampir tertipu aku… haha

    ingt gadis betul, rupanya selipar… :D

  • Aus 17 February 2010 at 1:50 am

    hahahahak , aku terkena lagi .
    hahahaha.
    xpe2..
    aku akan kumpul pont nak terjah kau b4 end of february.
    hahaha..

    jgn lupe kontest..
    aku nk menang..
    hahaha..

  • ezzati 17 February 2010 at 1:55 am

    aiyokkkkk…aku tertipuuuuuu

  • cikTi 17 February 2010 at 2:24 am

    kt umah ade dulu slipa nih,
    tp skrng ilang ntah k mana,.

    igtkan gadis cntik apo plk,.,.]
    kui3

  • denaihati 17 February 2010 at 2:37 am

    aku pun nak urut kaki juga lah…

  • ZIANA ♥ FARREL 17 February 2010 at 2:44 am

    bukan bean saja kena tipu…i pn!!huhuhu…

  • Si budak Aboi 17 February 2010 at 2:45 am

    hehehe..lawa2

  • fikaryna 17 February 2010 at 3:30 am

    hik2..berlubang2 kaki..mcm sarang apa pulak..huhu..

  • a kl citizen 17 February 2010 at 3:33 am

    wah saspen jugak nak tengok kecantikannya, rupanya ditipu bulat2…

    tapi urutan thai memang saya suka
    pernah diurut di Bangkok
    tapi pompuannya tak lah cantik sangat
    biasa je
    cuma urutannya memang best

  • black_mel 17 February 2010 at 4:10 am

    haha..ingatkn betul td….ader tempat urut best x?hehe..

  • Bb Hussain 17 February 2010 at 4:13 am

    cuma guna utk few minutes je..then surrender..sakit woo..

  • rasp 17 February 2010 at 4:23 am

    alamak ‘gadis’ nie kat umah i dah lama ko…
    sakit yg sodap…..

  • Miss Marquis 17 February 2010 at 4:23 am

    Mula-mula baca topik dah seram.
    Biar betul Great Teacher Onizuka kite ni. Ehehi.

  • wawan 17 February 2010 at 5:31 am

    p urut kat kerusi urut ogawa plak hat 3minit singgit tuuuu

    hehehehe

  • Adya A. 17 February 2010 at 6:23 am

    kalo nadia, memang xbrani nak gune selipar camtu… saket wooo

  • Redbloodsnow 17 February 2010 at 6:38 am

    wakakakaka..siot ko qazz. rupernyer siper tuh..kehkehkeh. zie pun ade seketui taw. sodap wooo di urut leh siper tuh

    :P

  • onniey84 17 February 2010 at 7:36 am

    ekekekkekeke..mmg cun lah selipar tu..
    dlu rajin gak pakai..sakit …rasa mcm tobat dahhh

  • Fauzan Abdullah 17 February 2010 at 8:03 am

    hahah..ptotlar famous sgt entry nie..hahah..siut r entry nie! :P

  • NuRul 17 February 2010 at 8:35 am

    apalah GTO ni ingat cantik mana pompuan tu hehehe.sabar jelah
    teruja i taw

  • kak ina kl 17 February 2010 at 10:01 am

    ehmm best tau kena urut…dulu suker urut kaki kat jakarta..murah giler..skrg tak nak lah..mahal giler..
    tengah kumpul point nak terjah kamu ni..tapi akak tunggu kamu punyer dululah..

  • sayang 17 February 2010 at 11:21 am

    cam sakit je gune bende alah tu ..

  • arrizz 17 February 2010 at 2:25 pm

    suspen bro..aku nak tau nama pmpn yg pkai shawl tue, ahax!

  • TerunaGiler 17 February 2010 at 3:01 pm

    sesekali gi urut layan awek spa syok gak..

  • Muhammad Saiazuan Norhalik 8 November 2012 at 1:42 pm

    just rm10 ek.. cheap.. compare thai massage, rm50 for 2 hour..

  • bebeldotsorang 8 November 2012 at 1:51 pm

    urut2 dgn awek mmg syiookkkk!! haha

  • Myvitrd 8 November 2012 at 2:21 pm

    Aku pernh urut kaki dkt sabah.. Memang terbaik bro.. Tp bukn gadis yg urut.. Cuma separuh gadis je.. He3

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: