Ada Apa di Barcelona

Aku masih di Melaka.Plan asal nak balik semalam,tiba-tiba mak mertua aku nak stay semalam di Hotel Seri Malaysia pula.Nasib baik ada wifi pula di bilik,bolehla aku update blog. Ni pun pinjam laptop adik ipar sat.Kali ni nak layan jiwa,mengimbau pengalaman pergi bercuti semasa belajar dulu.
Muzium Erotik Barcelona
Tentu korang nak tahu apa di sini kan?Hik3,sorry hampakan,kitorang tak masuk pun, majoriti taknak pi.Jadi, terlepas peluang.Hahaha,ada hati tu.

Pasar Las Ramblas, Barcelona

Ayam Gantung
Memang aku respek pasar diorang.Susunan cantik dan tersangat bersih.Nak jumpa satu sampah pu susah.Sempat kitorang beli buah, cakap melayu lagi. Hik3,guna bahasa isyarat lagi.
Kalau pi Barcelona, tak singgah stadium dia mesti rugi kan?Jadi, kami tak lepaskan peluang pergi stadium Barcelona :
Tengah tengok Ronaldinho dan Lionel Messi beraksi
Besar juga stadium nya (Rasanya lagi besar dari Stadium Manchester United)
Aku di interview pemberita (hik3,cam betulje)
Antara bandar yang popular di Barcelona adalah Las Ramblas :

Bersama Rakan-rakan di Las Ramblas, Barcelona

Bersama Pengemis Jalanan di Las Ramblas, Barcelona

Lunch Seafood Paela di Las Ramblas
P/s :Apa pula pengalaman anda?Antara banyak-banyak percutian yang mana paling susah dilupakan?

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Barcelona, saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Ada Apa di Barcelona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.