Ada Apa Dengan Blogwalking

Blogwalking. Satu istilah yang cukup popular di kalangan bloggers terutamanya bagi bloggers baru. Bagiku , blogwalking adalah salah satu cara efektif untuk meningkatkan trafik ke blog jika kena dengan caranya.Kalini nak berkongsi apa yang menarik di blog yang aku singgah ketika berblogwalking dan menulis sekarang ini :

Blogwalking | Bagus Untuk Kesihatan Blog Anda

Singgah di blog Sharinginfoz . Teruja dan gembira bila entry Apasal Orang Ramai Suka Duit???Thanks Sepet , sharinginfoz berkongsi pengalamannya entrynya yang bertajuk Nuffnang Dapat RM2,684.40 berjaya mendapat hits yang begitu tinggi dan menjadi top post di Innit. Syabas Encik Sharinginfoz, blog anda memang berinformasi dan menarik untuk disinggahi. Tengoklah keterujaan visitor ke blog nya :

Satu peningkatan yang boleh dibanggakan

Sehari kalau tak singgah di blog Melromeo tak sah rasanya . Wah, kalini Melz ingin mengadakan :


Wah, menarik. InsyaAllah, tiada aral akan ku join. Korang taknak join ke?27/2/10 ,Sabtu ni.Rugi kalau korang tak datang, di sesi camni lah biasanya Melz akan berkongsi rahsia besar berblog yang biasanya Melz jarang kongsikan di blognya. Mesti meriah dan mendapat sambutan ramai. Jom join, the more, the merrier kan?

Ehh, yang ni aku memang jealous. Ween  dah dapat Advertorial Job ke?Huhuhu, apa rahsia Ween?Produk apa?Jom tengok :

Footcare

Untuk lebih lanjut boleh tengok entry Ween Ni : Product Review | Footcare .Wah, Ween , makin naik saham ko Ween. Ble la belanja eden makan di Umbai nanti ye?
Oh Sweetdarling ,cantiknya namamu. Wah, blog Sweetdarling berharga Value Aku RM12, 128.66 .Banyak tu Sweetdarling, taknak jual ke? Teruja juga nak check brapa harga blog aku. Jangan terkejut ye, aku tunjuk ni mesti korang tak mampu nak beli :
Hik3,convert tak sampai RM10K pun
Hehehe,jadi Sweetdarling, jangan gundah gulana, blog anda lagi mahal dari blog saya tu. Ussh, blog aku popular di United States and daily visitor kurang 10 dan online since 2000? Umm, aku start berblog 2003, musykil gaks ni.Hik3, aku terimaje jadi sesiapa nak beli aku taknak jual lagi , murah sangat.
Oh ya, turut nak komen entry Sweetdarling pasal yang ni (tengok bawah )
Income Nuffnang dan Sweetdarling Please Stop!!!! . Fuhh, firstly tahniah dah dapat Income Nuffnang dan ble beli jam tu. Yang 2nd tu, betul tu Kak, berblog la dengan cara kita tersendiri. Fikir dan selidiki apa yang kita nak, duit atau kepuasan hati. Tak salah melihat dan tengok tips-tips di luar sana untuk memperbaiki mutu penulisan namun sepadankannya dengan cara yang sesuai dengan kita. Lain padang, lain belalang kan? Biarlah kita bina identiti kita tersendiri dan tidak terikut-ikut dengan bloggers lain di luar sana. Akak pun ble famous akak, nanti ada masa saya terjah akak sekali ye?
Singgah pula di Kancilbiru .Fuhh,teruja betul dengan latest entry kancilbiru iaitu :
Income siapa tu?Tentulah Income ku. Amcam, lumayan tak?Hik3,takdelah, itu income 5xmom .Dalam entry tu juga ada mention pasal Income lumayan daripada bloggers-bloggers lain. Jadi, apa tunggu lagi, terjah la entry tu.Mungkin menjadi inspirasi untuk lebih berjaya berblog.
Cukup dulu. Ada banyak lagi nak bercerita ,namun panjang-panjang boring pula.
P/s :Korang seronok tak berblogwalking ?Aku plan nak buat satu entry on ”Tips BerblogWalking”. Korang nak tau tak?Hik3…
P/s/s : Apa pandangan anda pasal blogwalking ?Bagus ke berblogwalking ni?Kenapa tak berblogjogging or berblog Running?Ummm….mana asalnya blogwalking ye?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

43 thoughts on “Ada Apa Dengan Blogwalking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.