Penangan Cik Epal dan Melromeo

Cik Epal dan Melromeo,gandingan blogger baru/muda yang sedang meningkat naik

Edisi terjah Ada Apa dengan Cik Epal dan Ada Apa Dengan Melromeo kurasakan agak berjaya bagiku.Hebat betul penangan hero dan heroin muda ini.Buat pertama kali, lepas aku menerjah mereka,hits blogku mencecah 400 unique visitors, satu pencapaian yang boleh ku banggakan buat diriku sendiri yang baru saja aktif menulis blog kurang dari 5 bulan .Korang tengoklah sendiri penangan mereka ini :

Lumayan hasilnya
Tak sangka pula edisi terjahku ini mendapat sambutan dan blogger yang diterjah amatlah sporting/cool.Entry Cik Epal yang ini juga http://cikepal06.blogspot.com/2010/01/kalau-buat-peacekena-ajak-rakan-rakan.html menjadi antara penyumbang referral terbanyak untuk 2 hari yang lepas.Nak tahu jumlahnya?Kasilah RM1 seorang,saya akan uploadkan print screennya.Just kidding…..
Lepas ni bila ada kelapangan ble la sambung lagi edisi terjah.Memang teringin aku nak terjah BeautifulNara and the Gang.Hanis Zalikha telah diterjah dan boleh ku katakan ,rekod baruku akan tercipta.Nak tahu jumlahnya?Nanti saya kongsikannya ya?
Oh ya, sebelum aku terlupa,aku juga akan turut terjah pengomen2 setiaku.Jadi,kepada sesiapa yang ingin diterjah,tinggalkan komen di entry ini dan saya akan buat undian.Tiga pengomen yang terpilih akan ku terjah pada masa yang sesuai dan kuberikan pandangan peribadi berkenaan blog mereka.Namun,kalau ada terkutuk or terkasar bahasa bila menerjah nanti,harap-harap maafkan la ye?
Ok la,gotta to go.Nak pergi Samsung Corby Carnival Day ni.Doa-doakan aku pulang dengan tangan yang penuh barang Samsung kali ini.Muahahaha….Good Luck to Me…
P/s :Aku teringin nak terjah blog Azwan Ali (Project Alpha Season 2), tapi tak berani….Nanti aku kena cili-cili,naya eden…Hehehe…
P/s/s: Tinggalkan komen, 3  pengomen terpilih akan diterjah +backlink percuma (cabutan akan dibuat melalui website untuk SEO tu..Betulke ni Jejaktrend?, Aku tak pandai SEO).
P/s/s/s :Agak2,kalau Cik Epal dan Melromeo bercinta dan mereka buka blog bersama apa nama yang mereka nak kasi ye?Adakah :
1)Cik Epal di Hati Romeo?
2)Sharing is Caring, Sharing I Find My Love
3)Nothing is Impossible in Blogging World
Atau ada apa-apa cadangan?Hehehe,Melz n Cik Epal,jangan marah daa…Bergurau sahaja…Thanks to both of you..Jgn lupa terjahla blog mereka,memang cool dan menarikk……
UPDATED
Thanks guys,I just won myself :

Samsung Corby handphone during Samsung Corby Carnival today

As promised,Pink Colour for my Wife
Later eyriqazz updatekan pasal event ni ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

53 thoughts on “Penangan Cik Epal dan Melromeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.