My $$ Cheque From Nuffnang

Posmen,posmen.Check-check surat surat arini tiba-tiba nampak surat dari Nuffnang.Adussh,ni mesti cheque Nuffnang ni.Baruje rasa nak berhenti berblogging beberapa hari yang lepas.Refer entry ini .Inilah cek tersebut :

Lepas la Lunch aku 2 bulan
Baruje bercita-cita dan teruja tengok ramai bloggers lain beralih angin dan mencuba Innity dan nampak income diorang mengancam.Teruja juga aku dibuatnya.Sejuk hati nak beralih/ceraikan/madukan Nuffnang bila dapat cek ni.Terubat kedukaan,lagipun sedih juga nak madukan Nuffnang ni,dah almost RM5K aku dpt dengan Nuffnang (Not Income only laa,of course + hadiah-hadiah contestnya).Phatgurl lagi best,gedebuk dapat RM5K cash join contest Nuffnang walau dia pun beginner di Nuffnang.

Alisya pun nak ‘Pau’ Papa?
Takpe2,untuk anak tersayang ,apa salahnya kan?Terimakasih la,lega la skit bila dapat cek ni,banyak perkara boleh buat dengan duit dengan sebagainya.
Psst,pssst,sebelum aku tersasul lebih,nak kasitau korang :

Aku Happy!!

Harini Aku rasa Rileks.Bestkan kalau hari-hari Cuti?
Dan tak lupa juga untuk pembaca semua :

Apa Ye?
Mari kita tengok :
Siapa yang kena?Adakah Bro JAI lagi?
Tengok Bawah
Bwh Lagi…
Sini-sini :
P/s :Hik2,sebenarnya cek tu bukan Cek Nuffnang.Itu adalah Cek refund Income Tax 2008 ku.Terimakasih buat Biro Pengaduan Awam yang mempercepatkan proses pemulangan refund Income Tax ku.
P/s/s :Hehehe,hari cuti camni buat selingan apa salahnya kan?Anyway,Have a Nice Weekend.Enjoy… 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

44 thoughts on “My $$ Cheque From Nuffnang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.