Makanan Oh Makanan

Satu hari kalau tak makan tak sahkan?Saja nak berkongsi koleksi  makanan yang sempat diambil.Issh,makanan pun nak letak dalam blog ke?Ini blog eden,so,ikut suka eden la  .Hehehe….


Tauhu Bakar
Tauhu bakar ni one of my wife favourite.Aku tak brape suka tauhu bakar.Lain padang,lain belalang kan?

Roti Bakar
Roti bakar kat kedai Mamak di Carrefour Wangsa Maju.Sedap,coz dia bakar guna kuali.


Domino Pizza
Domino Pizza.Honestly,ni first time aku try.Take away.Sedap juga.Dia punya lagi rangup dan tak berapa keras.Jika dibandingkan ngan Pizza Hut?Kesedapan lain-lain.Dua-dua sedap,tapi kalau nak rangup Domino mmg rangup.Satu lagi yang aku suka take away Domino ni tiada servis caj dan juga delivery charge dikenakan.

Digi reward ngan food
Fuhh,baguslah Digini.Untuk pengguna digi ble dapat 3 Cream Puff hanya RM3.Bagustu.Jadi,pengguna Digi ,apa tunggu lagi?Serbulah…..

Bubur Ayam Mcd
Adushh,yang ni lain skit.Baruje lagi ni.Drive thru…Isteri teringin nak makan semalam.Bawak balik ,adushh,kering la pula…Apa lagi,aku telefon la balik Mcd..Nasib baik respons diorang pantas dan tuntas…Dia hantar balik bubur ayam Mcd yang baru.Inilah yang kita mahukan.Mesra pelanggan.Kan Customer is Always Right?
Cerita pasal makanan,aku pun lapar ni.Blom bfast lagi.Nak makan apa ye?Pekena nasi lemak best juga ni…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Makanan Oh Makanan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.