Aura BeautifulNara | Rekod Baru Tercipta

Adakah Aura BeautifulNara sehebat aura :
Aura Son Goku?
Kalau entry Ada Apa Dengan Hanis Zalikha berjaya mencipta rekod baru iaitu 760 unique visitors dengan 1101 views,agak-agak entry Ada Apa Dengan BeautifulNara mampu atau tidak untuk mencipta kejutan?Agak-agak korang teruja tak nak mengetahuinya?
Kerana Lisa Surihani,Fasha Sandha ditinggalkan Bang Nara
Kejutan tercipta apabila entryku ini dipublishkan di BeautifulNara keesokan harinya lebih kurang pukul 11 pagi.Inilah entry tersebut : Gosip Abang Nara menolak Cinta Fasha Sandha .Mahu tengok apakah kejutan/aura tersebut?Let’s Begin Pencarian 7 Bola Naga Aura Bang Nara :

1)51 Visitors dalam satu masa
2) Budiey (Pesaing kuat Bang Nara) turut menerjah entryku ini
3)Fuhh,mencanak-canak hits masuk.Cam tak percaya mata aku melihatnya

4)Tengoklah Aura Bang Narani.Beribu-ribu lemon masuk dari entrynya itu (As at 22 January 10)
5)First Time Buffered Earning ku berjaya mencecah almost RM40
6)Datuk Siti Nurhaliza hadiahkan sepasang kasutnya untuk Isteriku (Hehehe,yang ni gurau aje)
Mengujakan bukan?Namun,ianya tidak terhenti sebegitu.Yang paling mengujakan adalah ….Tunggu hingga ke akhir.Sebelum tu,dengarkanlah sebuah lagu nyanyian Bang Nara yang bertajuk , “Aku Bukanlah Son Goku “:

Aku bukanlah Son Goku
Aku juga bisa nangis
Bila Lisa Surihani
Pergi meninggalkan aku

Cintaku ditolak , Apakah salahku
Demi Cinta Melromeo
Aku tahu siapa aku
Aku tidak cukup tinggi

Aku bukanlah Son Goku
Aku BeautifulNara
Aku bukannya pondan
Aku lelaki normal

Popularkah aku ?
Glamourkah  aku?
Aku buat tak tahu
Apa yang penting,Incomeku beribu-ribu

Kekasih ku selalu berkata
Aku sangat hensem
Aku memang hensem
Siapa bilang aku tak hensem?
Aku mahu kahwin

Aku bukannya Son Goku
Namun auraku bisa menyengat
Terimakasih pembacaku
Tanpa kamu siapalah aku

Amcam,hebattak lagu yang dinyanyikan oleh Bang Nara ni.Lirik ini dicipta olehku untuk album Single Bang Nara yang bakal keluar di pasaran tak lama lagi.Jangan lupa dapatkan yang original tau.

Hahaha,ok2,Inilah dia Aura BeautifulNara yang paling menyengat sampaikan aku membelikan HP Notebook untuk Isteriku :

Rekod Baruku Tercipta
1st time hit blogku melebihi seribu.First time entryku mencecah 2 ribu+ sehari.1st time juga tiga hari berturut-turut entryku mencecah 1 ribu dan first time juga seminggu hitsku almost mencecah 7 ribu.Memang hebat penangan Bang Nara.Apa nak dihairankan,visitors Bang Nara berpuluh-puluh ribu sehari.Aku dapat tempiasnya sikit pun dah cukup happy dan gembira sangat.
Last but not least, pesanan dari Bang Nara :
Marilah Terjah Bang Nara beramai-ramai
P/s : Siapa yang akan diterjah lagi?Tunggu dan lihatlah nanti.
P/s/s :Terimakasih Bang Nara.Auramu memang sehebat aura Son Goku.Jangan lupa nanti nak hantar rombongan meminang bulan 3 nanti aku nak ikut sekali.Opss,…betulke ni Bang Nara?Siapakah dia gerangannya : Diana Daniella ataupun Tizz Zaqyah?
Siapakah yang menjadi pilihan BeautifulNara?
Psst,psst..patutlah masa Samsung Corby aritu aku kutuk Diana Danielle Bang Nara taknak support,ada udang di sebalik batu rupanya.Hik,hik,hik…Tunggu gosip terbaru di Melodi tak lama lagi.Hehehe…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

41 thoughts on “Aura BeautifulNara | Rekod Baru Tercipta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.