Pengikut di Alam Maya

Mari kita tengok siapa yang kena?
Apa yang aku suka pasal blog dia?
– Layout dia kemas dan tersusun
– Entry berkisahkan cinta,teringat-ingat zaman-zaman bercinta dulu
– Dia rajin update blog dia dan friendly orangnya.Terimakasih atas rekomenkan pakaian untuk Mr. Potato Fiesta 2009 tu ya?
Apa yang aku kurang suka pasal blog dia?
-Layout dan design blog dia lagi cantik dari blog aku.Jadi aku jelesss!!!Hehehe…Siapa boleh tolong cantikkan design,header n layout dan template blog aku ya?Aku kasi upah RM30++++….
Apa yang aku suka pasal blog dia?

– Nama blog dia mengujakan.Lain dari yang lain.Aku rasa mamat ni mesti orang perak,Yob.
– Ceria je aku tgk gambar-gambar dia.Mesti happy go lucky orangnya,sejuk mata memandang.
– Entrynya sempoi dan santai. 

Apa yang aku kurang suka pasal blog dia?
-Font dia berwarna warni.Sakit mata dehh..Almaklumlah,atuk ni dah tua.Hihihi…

Apa yang aku suka pasal blog dia?
-Buka-buka je dah ada bunga ros.Cantik pulak tu.
Apa yang aku kurang suka pasal blog dia?
-Byk benda-benda bergerak n blink-blink.Sakit mata nak baca entry…Agak-agak dia ni mesti berseni orangnya.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

22 thoughts on “Pengikut di Alam Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.