Mister Potato Fiesta 2009

Saya pergi Mister Potato Fiesta 2009 pada malam 19/12/09  aritu.First time pergi event camni selepas beberapa bulan join Nuffnang.Gambar secara rawak yang ku ambil malam tu :
Bergambar dengan Redmummy

Agak nervous juga mula-mula nak minta bergambar dengan redmummy.Nasib baik redmummy ni peramah dan cool orangnya.Saya ni memang minat baca blog redmummy,byk tips dan info kekeluargaan ada di sana (ehh,bergambar ni dah minta permission isteri tau)
Cool,dah kurang skit nervous..
Terima kasih redmummy kerana sudi ambil gambar dan layan kerenah saya….Harap-harap redmummy datanglah juga Nuffnang Friso Gold Family Day Out nanti ya?
Bergambar dengan Mascot Mr Potato
Cool giler pakcik ni.Bukan main berjoget sakan dia (Nanti part 2 saya letakkan gambar ya)…Byk sgt gambar nak kena letak…Hihihi….
Bergambar dengan BeautifulNara
Mula-mula turun kereta dah jumpa Abang Nara ni tapi tak sempat nak ambil gambar.Memang peramah Abang Nara ni .Patutla blog dia popular giler…Abang Nara…Bila Abang Nara nak kahwin ?Jgn lupa jemput saya ya..
Bergambar dengan   Sirman dan JAI
Tentu anda kenal Sirman kan? (Suami redmummy).Memang hensem Sirman ni,siap JAI kata Sirman muka cam Salleh Yaakob?Hehehe,dua-dua hensem.Sirman ataupun Salleh Yaakob.Memang bagai pinang dibelah dia la Sirman ngan redmummy.JAI ni pun mmg friendly,sanggup dia pergi seorang .Seb baik dia datang,ada juga member blogger dan orang yang tolong amikkan gambar.Thanks JAI….Jasamu dikenang…Hehehe…
Bergambar dengan Fiza Mastar
Fiza Mastar ni la yang tolong kasi idea camne nak berpakaian di Mister Potato Fiesta ni…Friendly dia ni…Sek baik dia kasi idea,aku ni biasa pi function selalu tak ikut tema je..Yang ni pun tak ikut tema mana…Kih2…
Bergambar dengan Izzah Farhana
Ni pun rakan blogger.Dia suka komen di blog aku dan dia ni pun friendly orangnya.Tak sia-sia berblog kan?Dapat kenal orang yang mungkin susah kita nak kenal di tempat lain.
Myself
Inilah gambar terbaik aku yang follow tema.Last but not least ,my lovely and supporting wife :
Sayang @ Mama
Thanks Sayang kerana sanggup menemani ke Mister Potato Fiesta ini.Hampir tak jadi mula-mula tu.Nasib baik mak mertua datang dan sanggup jaga puteri tercinta….Nanti papa belikan hadiah untuk Alisya ya?
P/s :Nanti part 2 saya uploadkan gambar pemenang Mr Potato look alike yg telah memenangi hadiah bernilai RM10,000 dan juga gambar-gambar yang lain di Mister Potato Fiesta 2009.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

40 thoughts on “Mister Potato Fiesta 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.