About Her

Aku dah Kena Tag!!

Gatal sangat mulut dan tangan minta di tag.Kan dah kena tag dengan Hernee Nazir ..

First time kena tag, jadi kena laa jawabkan?

1. First time you met her – when and where?
-Masa sekolah dulu.1998 kalau tak silap..

2. Love at first sight?

X…Masatu aku tak layan dia,dan dia pun tak layan aku…Masatu dia bercinta dengan kawan sekelasku.Love at first hearing.Kami bercinta melalui telefon.Dengar suaranya terus aku tertawan.Bukan suara,tapi gaya percakapannya,aku mampu bercakap lebih sejam first time call dia.


3. Who is she when the first time you met her?

-Rakan sekelasku.Bertegur sapa kurang dari 10 patah perkataan sehari.

4. How long does it takes for her to ask you out for a date?

Dia tak ask…Saya yang ask..Almost a year kot…(Mak ayah dia tak suka berdating-dating ni)

5. First place dating?

UPSI.

6. How she proposed?

I yang propose.Biarlah rahsia….Ok-ok,tak berapa ingat cuma yang aku ingat, aku cakap kat mak aku sebelum kami bertunang, “Mak,saya taknak kahwin sampai bila-bila kalau mak tak benarkan saya kahwin ngan dia” (Cess,ugut tu,nasib baik mak ku menerima dia)

7. Special date with her?

Hahaha..dah nama pun lelaki..suka lupa tarikh2 penting (tak romantiknya aku)…Tarikh paling teristimewa 17 Julai iaitu birthdaynya, 23/11 tarikh akad nikah kami, dan 22/6 tarikh Alisya dilahirkan.

8. Changes that she asked you to do?

-Dia menerima aku seadanya…Tuh yang sayang tu…Cuma dia minta aku kurangkan ”tempered” aku.Hehehe,kadang-kadang  aku suka marah tak bertempat….Sorry Sayang…

9. What is about her that you love so much?

All about  her!! (Byk sgt kalau nak sebut.Dia seorang yang romantik, happy go lucky,dan Isteri yang penyayang)

10. What is about her that you wish she would change?

Huhuhu,dia terlalu mementingkan kekemasan.Tersilap letak barang skit,adussh….kenalah eden….Ataupun semua perempuan camtu ke?

11. You lose your mind and crack your head when she?

Membebel lama sangat….Atau mengungkit2…Selalunya aku akan perli, “Sayang,Abang dah kenyang ni,dahla,tak larat nak makan kuih bangkit lagi ”

12. You will smile through your eyes for the whole day when she?

Happy..Senyum dan ketawa..gembira bila tgk dia Happy…Moody bila dia tgk dia moody…Huhuhuhu…

13. Complete below sentences”My love towards my wife/husband/gf/bf is as big as…?

Besar mana….Tak besar sgt, 1/0 je….

Perlukah untuk mencari mangsa seterusnya??? Oleh kerana first time kena tag ,aku nak tag kan diorang ni.Kalau diorang tak jawab pun,eden tak kisah,just tukar about him yang mana2 yang berkenaan ye?,hehehe :

Aku tag kan Jejaka dan Jejaki di bawah ini

1)Sepet
2)Melromeo
3)CikEpal
4)Little Mama
5)Sharinginfoz
6)Suliana
7)PrincessRedBloodSnow

UPDATED

Saya mahu tag bloggers ini juga :

8)Redmummy
9) Sirman
10) Habibah & Anas
11) JAI
12)UmmiKhayra
13)Catlina
14)Syigim
15)Lyna
16)I_Sofia
17)Mommy Qastalani

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

43 thoughts on “About Her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.