≡ Menu
Smalam kami pi dinner di Pizza Hut dan lepas tu shopping di Carrefour .Almaklumlah,orang tak balik kampung dan minggu depan abang ipar satu keluarga nak datang.Di Pizza Hut inilah yang kami order :

Spicy Arrabiata (rasanya bleh tahan)

Seafood Lasagna (one of my wife favourite)
Garden Fresh Salad ( sedapp!!)

Cappucino Frappe Freeze Ice Blended
Nyam,nyam,lepas dinner kami pi shopping di Carrefour :
Ni baru setengah perjalanan…
Dah sudah dah…
Sambil shopping tu,sempatlah ambil gambar ada bermacam-macam promotion sempena raya dan akhir tahun ni .Antaranya :

Bata

Prosperity Burger Mc Donald,Mc Value Lunch RM9.95 sahaja.Sedap…
 
CIMB + Carrefour
P/s :Selamat Hari Raya Aidiladha. Kami pun dah nak pi rumah saudara mara ni.Have a nice day.



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • cik EPAL 27 November 2009 at 4:12 am

    suka lasagna…melting ;)

  • kenwooi 27 November 2009 at 12:28 pm

    oh makan makan! =D

    kenwooi.com

  • aleena 27 November 2009 at 12:50 pm

    craving for prosperity..

    sedapp:)

  • Lizz 27 November 2009 at 3:14 pm

    wah wah wah!!! tensen btol bace ayat pizza hut tuh. rase lapo:P

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing