Makan Malam di Pizza Hut dan shopping di Carrefour

Smalam kami pi dinner di Pizza Hut dan lepas tu shopping di Carrefour .Almaklumlah,orang tak balik kampung dan minggu depan abang ipar satu keluarga nak datang.Di Pizza Hut inilah yang kami order :

Spicy Arrabiata (rasanya bleh tahan)

Seafood Lasagna (one of my wife favourite)
Garden Fresh Salad ( sedapp!!)

Cappucino Frappe Freeze Ice Blended
Nyam,nyam,lepas dinner kami pi shopping di Carrefour :
Ni baru setengah perjalanan…
Dah sudah dah…
Sambil shopping tu,sempatlah ambil gambar ada bermacam-macam promotion sempena raya dan akhir tahun ni .Antaranya :

Bata

Prosperity Burger Mc Donald,Mc Value Lunch RM9.95 sahaja.Sedap…
 
CIMB + Carrefour
P/s :Selamat Hari Raya Aidiladha. Kami pun dah nak pi rumah saudara mara ni.Have a nice day.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing