Wangsa Walk Mall & Promosi Secret Recipe

Petang tadi pi jalan-jalan ke pusat membeli belah yang baru dibuka.Inilah namanya:
Wangsa Walk,Wangsa Maju
Pusat membeli belah ni baruje dibuka.Kalau tak silap bulan lepas rasanya.Apa yang best kat sini ye?
Yey,lepas ni tak perlu nak pergi sampai KLCC kalau nak tgk wayang dan ke Midvalley kalau nak main boling.Yangni dekat dah dengan rumah.Jalan-jalan plan nak pi makan,rupa-rupanya food court dia belum lagi dibuka.Jadi,kami pergilah ke restoran yang dibuka.Jalan-jalan ,Secret Recipe tgh buat promosi,cantik jugani.
Cun juga,RM15 je.Aku dah isteri,apa lagi,orderler set :
Kek tu tak termasuk dlm set tu
Aku order set Grill Chicken.Aku mmg suka sgt grilled chicken Secret Recipe ni.Kalau bukan harga promosi RM20 lebih juga rasanya set ni.Isteri aku pula tambah blueberry kek,mmg kesukaan dia.Nyam,nyam,memang sedap dan puas hati makan di Secret Recipe.Lebih-lebih lagi,harga promosi.Hehehe…
Namun,dalam kami bergembira ada insan yang kesedihan :
Papa,Mama,cptla makan.Alisyapun lapar juga.Alisya nak susu…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.