Vote Redmummy for Best Parenting Blog

I dedicated this writing to Redmummy, one of the most popular blogger in Malaysia.I think almost all of you know who is Redmummy and follow her news closely either via her blog,newspaper,or etc.

Apa?Ada yang tak kenal?Ni yang buat nak marah ni.Redmummy yg populartu pun tak kenal?Kalau kata tak kenal Mawi tu bolehlah faham juga,ni Redmummy tau,dlm dunia blogger dia lagi popular dari Mawi.Kalau masih tak kenal,mehla saya perkenalkan.Ni gambarnya :

Redmummy/The Red Diva yang Ceria Selalu (Sumber :redmummy.com)
Haa,sekarang sure korang dah kenal kan?Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal Redmummy bolehlah lawat laman blog dia di http://redmummy.com  . Banyak info menarik yang anda boleh temui disini terutamanya berkenaan dengan kekeluargaan.
Aku bolehlah dikatakan pengunjung tegar/peminat setia laman blog Redmummy.Satu hari kalau tak mengunjungi laman web Redmummy,tak sah rasanya.Kenapa?Banyak info menarik boleh aku temui terutamanya orang cam aku yang baru sahaja menimang cahaya mata dan baru beberapa tahun berkeluarga.Memang respeklah Redmummy ni,selain menjadi isteri,ibu,blogger dan sebagainya ,dia masih mampu menyeimbangi kehidupan keluarga dan kerjayanya.Tentu susahkan?Satu lagi,bila dengar cerita dia berjaya menjadi ”blogger” yang berjaya dan mendapat hasil hampir mencecah RM20,000 sebulan,hati saya pun mula berkobar-kobar untuk melakukannya namun hanyalah sekadar ”on part time” basis.Alhamdulillah,hasilnya memang memuaskan dan perasaan malu untuk meluahkan pendapat,kritikan dan berkongsi pengalaman semakin berkurang.Terima kasih Redmummy.
Di sini, saya ingin menyeru dan memohon pembaca-pembaca blog saya agar mencalonkan Redmummy for best Parenting Blog di laman web ni (dianjurkan oleh Nuffnang) :  http://awards.nuffnang.com/votes.php
Tak susahpun, just click Redmummy dan undi untuk Redmummy 4 ”Best Parenting Blog”.Yang lain-lain kategori kalau tak tahu nak pilih siapa,pilihjelah secara rawak tapi yang penting utk kategori ”Best Parenting Blog” pastikan anda undi untuk Redmummy.
Jadi,apa tunggu lagi?Undilah dan andai ada masa,undi lah sekerap mungkin kerana anda boleh mengundinya setiap 2 jam.Every vote count,dan pastikan anda menunaikan tanggungjawab anda mengundi sebagai pengguna Internet.Hehehehe….
P/s : Undilah Redmummy,anda pasti puashati..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.