Shopping di Midvalley

Petang semalam kami pi shopping di Midvalley.Punyalah excited nak cari stroller baru untuk puteriku kerana stroller yang lama dah nak rosak.Cari punya cari,jumpalah akhirnya :

Amcam,cantik tak?
Punyalah excited,lepas je beli terus pakai dan stroller lama terus dihantar ke kereta.Jusco buat promotion smalam.Stroller ni harga asal 300+ tapi kami dpt RM200+je.Rezeki anak.

Memandangkan harini weekend,aku pun taknak memeningkan kpala pembaca blogku.Saje nak berkongsi menu lunch kitorang skali :

Asam laksa yang sedap (kegemaran isteriku)

Nyam,nyam…sedap sehingga menghirup kuah

Ini menu ku, Nasi Kunyit @ Pulut Kuning
Jadi,kalau sesiapa singgah di Midvalleytu, tryla sendiri ye.Wife aku kalau singgah di Midvalley mesti nak singgah makan Asam Laksa kat sini.Di Jusco di tingkat 2 .Memang sedap,dia mula-mula try masa di kat UPSI lagi.Aku?Aku tak berapa minat ngan Asam Laksa,sesaptu aku order Pulut Kuning.Tapi ble dikatakan, daripada 10 yg dtg,8 org akan order Asam Laksa.
P/s : Ni komen puteriku tentang Asam Laksa Jusco, Midvalley

Papa,nampak sedap…Alisya pun nak jugakk!!!

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

3 thoughts on “Shopping di Midvalley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.