I Won the 3rd Prize for Project Alpha Blogging Contest

Macam tak percaya je bila buka e-mail petang tadi :

Dear Nuffnanger,Congratulations as you’ve won the Third Prize for Project Alpha Blogging Contest Week 3!
You’ve won the following items;
– Adidas A3/ Rimmel London/ Montagne Jeuneese Pack worth RM300
– 10 tickets to Pyramid Ice worth RM200
– 5 tickets to all Sunway Theme Parks for a day worth RM450
– Rimba/ Honeymoon vouchers valued at RM50
– Complimentary Pass to MOS for 2 worth RM100

Agak-agak korang percaya tak kalau dapat korang dapat e-mail camni?Ada rakan sepejabatku cakap jgn percaya,ini scam ni,nanti sampai sana dia suruh join Skim Gores dan Menang.Apapun aku tetap pergi seperti alamat yang diberikan.Inilah hasilnya :

Hadiah yang aku dapat di Pejabat Nuffnang
Di pejabat Nuffnang tu sempat saya terserempak dengan Timothy.Hensem juga dia tu.Staff yg kasi hadiah tu Rina namanya, dia cakap tahniah dan awak ni peminat Setia Redmummy ke?Haah,yelah.Saya memang peminat Redmummy.Tak sangka,barujer 2 bulan buka akaun Nuffnang dah dapat menang hadiah pertandingan anjuran Adidas Action 3,Nuffnang dan Sunway.

Setengah jam lepas dapat e-mail pertama dari Nuffnang, dapat e-mail kedua dari Nuffnang.Rezeki lagi,aku dapat :

Dear Nuffnanger,

You’re now officially invited to the Premiere Screening of Law Abiding Citizen happening on;
Date : 20th Oct 09 (Tue)
Time : 9pm
Venue : GSC Mid Valley
A pair of invites have been reserved under your name and email address. The invites collection counter will open at 8pm till 9pm for you to collect your invites. Latecomers will not be entertained.
Kindly confirm your attendance to this Premiere Screening by sending an email to law_abiding_citizen@nuffnang.com (DO NOT REPLY THIS EMAIL) by 12pm, 19 October 2009. Failure to confirm your attendance by then will result in your invites being revoked and passed to other bloggers.
See you next Tuesday and let’s find out how Gareth Butler kills when he’s behind bars.
Apa yg aku komen kat sana  ye yg melayakkan aku dpt tiket ni?Rasanya ini kot:
“I will stop a killer who is already behind bar by hiring Jason Bourne (one of the best CIA agent/killer) to kill the killer or hiring James Bond to do the job as he has a licence to kill and willing to do it for free”.
Apapun,saya nak ucapkan jutaan terimakasih terutamanya kepada redmummy (You are really bringing me luck),Nuffnang,Adidas Action 3, dan penaja-penaja lain yang telah menganjurkan pertandingan ini.Kawan-kawan,marilah mencuba nasib,mana tahu ada rezeki anda.Masih ada 6 minggu rasanya.Tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia siapa yang tahu.

Terimakasih juga kepada pembaca blogku samada yang kukenali ataupun tidak.This is from me :

Tanpa anda Siapalah saya
Oh ya,inilah entry yang telah melayakkan saya memenangi pertandingan ini :
The Reddish Redmummy

Saya bercadang nak kasi sedikit hadiah yang saya dapat kepada pembaca blog saya..Di fikiran saya sekarangni,saya nak let go 3 tiket ke Pyramid Ice untuk pembaca blog saya yang bertuah.OK ke?.Tunggulah bila saya berpeluang saya akan postkan pasal camne nak memenangi hadiah tersebut.Jangan risau,tak perlu link,follow me or write an entry about me in your blog.Perkara yang baik eloklah dikongsi kan?

Sekarang,saya makin percaya dengan Nuffnang.Memang boleh buat duit/hadiah menarik .

P/s :Jangan lupa untuk undi saya untuk ”Pimp My Broadband Contest by Digi”,tarikh tutupnya dilanjutkan sehingga 18 Oktober 2009.Boleh refer kepada entry saya sebelum ini :  Pimp My Broadband .

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

24 thoughts on “I Won the 3rd Prize for Project Alpha Blogging Contest

Leave a Reply to hazarimi ♥ Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.