Puteri Gunung Ledang The Musical Part II

Alhamdulillah, hari sabtu minggu lepas dapat juga kami tengok teater Puteri Gunung Ledang the Musical.Malam tu boleh dikatakan full house,semuanya penuh.Dulu memang aku tak berapa berminat nak tengok teater ni,yerla nampak cam biasa je.Namun,selepas menyaksikan sendiri kehebatan Puteri Gunung Ledang The Musical hati aku berubah.
Haah,mmg menarik dan mempesonakan.Wife aku tak habis-habis memuji teater ni dan lepas je abis teater tu terus memujuk aku utk pergi lagi di masa hadapan.Tiara Jacquelina mmg tidak menghampakan,persembahan nya cukup mantap.Tidak dilupakan juga AC Mizal,Adlin, dan kru-kru yang lain.Overall aku kasi rating 8.5/10

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.