Nasi Lemak Antarabangsa

Semalam,kami bangun lambat. Wife aku dari malam sebelumnya lagi ckp teringin nak makan kat kedai nasi lemak antarabangsa.Yerlaa,begitu aktif promosi yg diadakan oleh restoran ni.So,lepas je bangun dan bersiap pagi tu kami terus ke restoran nasi lemak antarabangsa.Kitorang order nasi lemak + kerang+air kopi ais dan panas.So far,bolehla tahan.Nak kata sedap sgt tu takle jugak,nak kata tak ok pun tak la jugak.So,kalau rating dari 1-10,10 paling baik aku ble kasi 6.5 kot.Tapi wife aku kata dia suka coz sambal dia rasa pedas-pedas manis skit.Citarasa masing-masing berbeza tapi yang pasti semalam boleh tahan juga ramainya org di restoran tu.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.