Volleyball n Netball

Penat!!Tiga dalam satu.Lepas berenang,eyriqaz bermain bola tampar.Pastu join bebudak pompuan main bola jaring.Penatnya.Bila dah penat camni,perut mulaler berkeroncong.Nak masak apa yer?Maggi pun jadiler.Opps,tak boleh.Misi nak mengurangkan berat badan mesti diteruskan.Hehehe,eyriqaz dah berjaya mengurangkan berat badan dari 75kg ke 70kg selepas cuti musim panas tahun ini.Eyriqaz harap dapat menurunkan berat badan ke 67kg.Just nice.Sabar-sabar,usaha tangga kejayaan.

Teringat eyriqaz masa sekolah menengah dulu.Eyriqaz seorang pengawas yg nakal.Hehehe,kadang-kadang bila dah bosan dgn rutin harian di sekolah,eyriqaz ajak dan join kawan-kawan lompat pagar.Pergi makan.Yerler,makanan kantin manalah nak sama masakan gerai-gerai di luar.Selalu juga eyriqaz merayau ke tempat kesukaan eyriqaz time ‘prep’.Mana lagi,atas tangki air lah.seronok.sunyi,nyaman,dan yg paling seronok dpt tgk kapal terbang mendarat.Eyriqaz nya sekolah dekat dengan lapangan terbang.So,selalu ler jugak melepaskan tekanan dan perasaan di situ.hehehe,sepandai-pandai eyriqaz tak pernah kena tangkap tau lepak di situ.Tak pernah lah pulak time tu bercita-cita nak naik kapalterbang,terbang beribu batu.tak sangka,eyriqaz dpt juga terbang dan merasa negara org.Bila difikirkan balik,cam tak percaya rasanya.apapun,eyriqaz bersyukur ke hadrat Illahi,menjadi insan terpilih melanjutkan pelajaran ke sini.

Sebut pasal bersukan,eyriqaz masa kat teknik dulu,suka bersukan tapi jrg terpilih utk mewakili sekolah.Sebab?Belum cukup terror dan eyriqaz tak suka nak main utk sekolah.Eyriqaz join skuad olahraga sekolah pun time eyriqaz tingkatan 5.tuhpun atas pujukan rakan-rakan.takperlah,memori yg tak boleh dilupakan.Seronok kan zaman sekolah?Indah,cool,dan tak byk masalah.Kalau nak belajar,belajar.Kalo taknak….hihihiihi..merayap…. Eyriqaz menjadi penasihat dorm di teknik.Masatuh,eyriqaz tingkatan 5.Boleh dikatakan setiap ari,eyriqaz ler org yg tido paling awal dan bgn paling lambat.Junior2 dorm eyriqaz pun pelik ngan eyriqaz.Nak buat camne,masatuh,mmg dari kecik mmg dilatih camtuh.Paling lewat pun kol 11 dah tido.Paling awal bgn pun,kol 615 pagi.Selalunya mmg makler yg kejutkan. Hari ni,hari raya ketiga kat UK.Entahler,beraya kat UK ni rasa macam tak rayajer.tak seronok mana.Eyriqaz rasa masa yg paling seronok raya,masa kecik2.Jalan2 ngan rakan2,satu kampung diredah dek kerana duit raya.Ciaooo……lapooooo

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.