TRIP TO BLACKPOOL 2

Kisah trip ke Blackpool di sambung kembali.setelah penat mencuba perkara yg membosankan tiba masanya utk time yg agak mencabar.apa lagi,antara benda yg paling aku takut nak naik iaitu ICE BLAST menjadi pilihan seterusnya.yiehaa,permainan naik turun yg begitu laju cukup utk membuatkan ku seram sejuk menaikinya.pengalaman menaiki benda nih di genting still terasa dgn teriakan ijan dan kamarul yg membuatkan aku terkesima.APapun,kitorang naik,kecuali kak jas dan kak idlan.perghh,berdegup kencang jantungku apabila ia tiba2 memecut ke atas dan turun dengan tiba2…tiga round abih begitu sajer…tak pueh hati,naik sekali lagik,kalinih biar gambar cukup cun.hehehe,selepas menaiki nya buat kali kedua baruler kecuakan mula berkurangan,alah,eyriqaz ler katerkan.blom cuber,blom tahu maa.

Setelah penat menaiki benda nih,tiba masa utk mencuba menaiki benda yg kureng mencabar skitt..VARHALLA menjadi pilihan seterusnya.roller coaster air yg mmg konfirm basah cukup utk membuatkan kitorang tak puas hati,alang2 basah biar naik tiga kali.habis lencun dibuatnya,cukup mengigil sampaikan rasa nak demam malam tuh.hehe,takperler,best aper naik benda nih.bukan senang nak main air bila dah besar2 nih.kih2,rasa cam mandi air hujan+ air laut ler pulak.rasa nak demam.

MERRY GO ROUND menjadi pilihan seterusnya.Macam budak2 laks rasanya.menaiki kuda yg berpusing.tapi nih kuda cam kuda utk org besar coz kudanya besar.bestler jugak dgn aksi kat zieha mencontrol ayu di atas kuda.maybe sedang dikejar koboi sesatkot.ekeke,ileks arr kak zieha,just kidding maa.

MAsa semakin suntuk,tiba masanya utk balik.alang2 menyeluk pekasam,biar sampai BLACK HOLE dinaiki.hehe,pilihan terakhir dan kitorang menjadi org terakhir arituh menaiki benda nih.aku,syed,dan jiden sajer yg menaiki benda nih.benda cam piring besar yg berpusing2 dgn ligatnya cukup membuatkan kitorang merasa pening2 lalat.hehe,well,bestler jugak.dlm masa sehari,12 permainan dpt dirasai,so kiranya berbalok ler £26tuh.seronok dpt,rileks dpt,duit pun lesap.hehehe.Aktiviti sampingan still tak dilupai cam bergambar.Kak JAs menjadi heroin lancaster dgn memenangi paling byk beruang ataupun singa ataupun papeler.2 ekor cukup utk menidakkan kelebihan 2 ekor jugak gandingan bersama aik beradik third year,ana dan khalid.hehehe,kak zieha dgn nada tak pueh hati selepas mencuba beberapa kali utk memasukkan bola ke dlm jaring bagi memenangi hadiah.takperler gs lancaster,mungkin dah lama tak praktis tuh,tuh yg skill hilang skit kot ditambah ngan sejukkk!!keseluruhan nya berpuas hati,maybe nih antara aktiviti terakhir bersama2 undergraduate tahun ini selepas TRIP ke Scotland cuti michaelmas arituh.hehe,eyriqaz mengundur diri dulu…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

3 thoughts on “TRIP TO BLACKPOOL 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.